Wij verpakken
voor onze dierbaren…
en voor die van u

Elke dag weer realiseren we ons dat ooit één van uw of onze naasten een medicijn, verpakt door Tjoapack, voorgeschreven zal krijgen. Daarom analyseren wij hoe we medicijnen op de meest veilige en efficiënte manier kunnen verpakken.

Samen met u zoeken we naar een optimale verpakoplossing

Ook de beste verpakoplossing moet vallen binnen de kaders van onder andere wetgeving, registratie, logistiek, landspecifieke eisen en budget. Vakspecialist Tjoapack neemt u mee in al deze stappen. We delen graag onze kennis met u.

Verpakken is een
kritische succesfactor
in uw Supply chain

Een goed doordacht verpakproces kan de KPI’s van uw supply chain positief beïnvloeden. Denk aan beperking van voorraadhoogte en werkkapitaal, toename van leverbetrouwbaarheid en beperking van obsolete voorraad. Tjoapack adviseert u graag over deze onderwerpen.

Tjoapack doet meer dan louter veilig en efficiënt verpakken.

We kunnen uw product ook vrijgeven voor de markt en adviseren over de inrichting van het inpakproces. Ook spelen we in op de laatste ontwikkelingen op technisch en regelgevinggebied. Zo heeft Tjoapack al bijna 10 jaar geleden ervaring opgedaan met serialisatie. Daardoor zijn wij klaar voor de nieuwe EU-richtlijn die serialisatie verplicht zal stellen. Voor al uw verpakkingen.

Technisch verpakkingsdesign

Een andere maat- en uitvoering van de verpakking kan winst opleveren

Tjoapack kan u adviseren over de technisch best uitvoerbare verpakoplossing waarbij het door u gewenste gebruiksgemak en wettelijke verplichtingen worden gecombineerd. Het resultaat is een verpakking die aan alle eisen voldoet, en tegelijkertijd tegen een kosteneffectieve prijs gerealiseerd kan worden. Ook over maat- en uitvoering van de verpakking denken we mee. Dat zijn bij uitstek de gebieden waarop een hoop winst is te behalen.

Commercial blistering

Tjoapack heeft een breed assortiment aan blisters in vele maten: van standaard pvc tot dubbelzijdige aluminium blisters. De blisters kunnen in-line op verschillende manieren worden bedrukt. Denk aan kalenderprint, strooidruk, pocketbedrukking en 2d barcode.

Eenheid Aflevering Verpakkingen (EAV)

Ons bedrijf is Europees specialist in Unit Dose voor industrie, groothandel en ziekenhuisapotheken. Wij waren de eersten die UD blisters voorzagen van barcodes (1989), waarmee een medicijn tot op het moment van inname geïdentificeerd kan worden. Bovendien wordt met levering op eenheid verspilling van medicijnen voorkomen.

Kindveilige verpakkingen

Standaard blisters op een kindveilige manier verpakken was jarenlang een uitdaging. Tjoapack biedt nu Locked4Kids: de eerste verpakking die kindveilig is zonder dat de primaire verpakking is veranderd. Informatie: www.locked4kids.com of uw account manager.

Secundair verpakken

Tjoapack biedt een breed scala aan secundaire verpakkingswerkzaamheden, onder andere (re)labeling, wisselen van bijsluiters en/of doosjes, het labelen van vials en het coderen van verpakkingen. Maar ook kit packs, assemblage van medische hulpmiddelen en combinaties van devices en farmaceutische producten behoren tot de mogelijkheden.

Postponement packaging

Bij postponement packaging wordt uw product pas op het laatste moment land- of klantspecifiek verpakt. Voordelen: de veiligheidsvoorraad kan worden gedeeld, en verpakkingen kunnen makkelijk worden aangepast omdat het product alleen primair verpakt is. Deze methode is bij uitstek geschikt voor producten met een laag volume en een hoge waarde, maar ook voor het delen van batches tussen kleine en grote landen. Tjoapack biedt maatwerkoplossingen voor de biotechnologische, medisch technologische en farmaceutische industrie.

Wallets

De wallet is een uitkomst voor wie zijn product van extra informatie voor de patiënt wil voorzien. Ook kan met deze bijzondere verpakking therapietrouw worden gestimuleerd. Tjoapack verpakt zowel kleine als grote hoeveelheden wallets voor de farmaceutische industrie. Uiteraard gaat het daarbij altijd om maatwerk.

Flacons / potten

Voor het verpakken van tabletten, capsules en dragees in flacons en potten biedt Tjoapack een full service oplossing, inclusief het automatisch kartonneren van flacons. Ook beschikken we over verschillende soorten sluitingen, waaronder draaidoppen, doppen met droogmateriaal en kindveilige sluitingen.

En er is meer…

Aarzel daarom niet contact met ons op te nemen als u hier vragen over hebt.

CONTACT

Consultancy

Tjoapack heeft meer dan
25 jaar ervaring op het gebied van farmaceutisch verpakken en verpakprocessen

Wij adviseren over elk aspect van het interne verpakproces, de inrichting van een verpakproces voor een nieuw product en de beslissing make or buy. Onze adviezen zijn objectief, beperken zich niet tot geneesmiddelen in vaste toedieningsvorm en staan los van de vraag of Tjoapack uw verpakpartner wordt.

Vrijgave voor
de markt

Tjoapack heeft meerdere Qualified Persons in huis voor het controleren van elke stap in het productieproces van een medicijn. Zij verzamelen alle vereiste gegevens en beoordelen of een medicijn voor de Europese markt kan worden vrijgegeven. Deze dienst betekent voor onze klanten tijdwinst: verpakken en vrijgeven in één hand.

Bulkbemonstering &
EU release testing

Tjoapack kan voor u de ontvangst van bulktabletten organiseren, waarbij ook bulkbemonstering onder GMP-condities mogelijk is. In samenwerking met Sinensis Life Sciences of uw eigen laboratorium kunnen wij ook bulk van buiten de EU laten keuren voor EU-vrijgifte.

Opslag

U kunt bij ons bulk, verpakkingsmaterialen en reeds primair verpakte producten opslaan, uiteraard onder GDP condities. Ook het opslaan van gereed product behoort tot de mogelijkheden. Wij voeren deze activiteiten uit in samenwerking met onze partners.

Choose language

Tjoapack is a Dutch company with international clients. We would like to communicate in your language when possible. If the current language is not your preferred language, you can change this below.

Change language to: